“Fieri një nivel tjetër”, makina del “jashtë loje”, nuset po i marrin me helikopter

Posted by

Teksa muajit gusht po i vjen fundi dhe bashkë me të edhe sezonit të dasmave, një ngjarje jo fort e zakontë ka ndodhur në Fier këtë të diel.

Ndërkohë, që në dasmat e zakonshme, siç e do tradita nuset merren me makinë nga shtëpia e tyre për në shtëpinë e bashkëshortit të ardhshëm, në Fier kanë zgjedhur një mënyrë tjetër.

Siç duket edhe në fotot, në Fier nusen e marrin me helikopter,

Traditat kanë ndryshuar, bashkë me to edhe mënyrat se si dhëndri merr nusen. Sot ne Fier nje helikopter i kuq ka terhequr vemendjen e qytetareve.

Dhendri nga Fieri ka zgjedhur te marr nusen me helikopter i cili ka shoqeruar vargun e makinave.

Helikopteri per rreth një ore ka shetitur perreth qytetit duke shperndare petale të kuqe.

Në pamjet duket helikopteri që fluturon në qendër të qytetit, ndërsa Fieri është i njohur edhe më parë për raste të tilla aspak të zakonta.

Ky realitet tregon edhe forcën ekonomike që ka ai qytet edhe që janë një hap para për pasurinë e tyre. Tipike e myzeqarëve që nuk bëjnë zhurmë në përditshmëri por kur duhet…