Pas një s’ëmundje të rëndë, ka ndërruar j etë i riu nga Korrotica e Ulët e Drenasit, Kastriot Sahiti, shkruan Gazeta Sinjali.
Sahiti që dy vite ishte i shtrirë në një nga spitalet në Gjermani.

Lajmin për v dekjen e tij e kanë bërë të ditur familjarët.
“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi. Sot djali i migjes Kastriot Naim Sahiti ndërroj j etë në Gjermani që l uftoj me një s ëmundje të rënd për 2 vite e gjysmë InshaAllah ne Xhennet vëlla”, thuhet në postimin e një familjari.

By atdheu1