Shtypi francez: “Turqit kanë potencialin të rekrutojnë qindra mijëra Iuftëtarë të huaj nga të gjitha vendet arabe në çdo kohë që duan. Ata mund të rekrutojnë miliona ushtarë kur të duan. Tani, a e dini se Turqia i ka arritur të gjitha këto suksese në Siri dhe Libi pa përdorur ushtarët e vet!?
Turqia qëndron më e fortë se sa duket. Asnjë vend në Siri apo Libi nuk mund të krahasohet me fuqinë e tyre. Në fakt, ata kanë më shumë fuqi punëtore se Kina. Ne e dimë se shumë shpejt Erdogani do t’a kete ne dore Afrikën. Kjo është me të vërtetë një situatë e tmerrshme. Kur gjithë këtij makthi t’i shtosh edhe shtetet e tjera turke, frika ndaj turqve, që menduam se kishte mbetur në histori, do të kthehet në një moment të papritur..

LAJMI I PLOTE.

By admin01