Historiani zviceran zbulon dokumentin që po çon peshë të gjithë: Shqiptarët kanë drejtuar botën

Posted by

Historiani zviceran zbulon dokumentin që po çon peshë të gjithë botën: Shqiptarët kanë drejtuar me botën, ndiqeni…

Historiani zviceran Aleksander Lanberd – drejtor akademik në Gjenevë, ai më herët kishte vizituar Shqipërinë dhe njihte mirë hisorinë e popullit shqiptarë në të kaluarën si dhe çështjen çame, ku thuhet se shqiptarët kanë drejtuar botën gjatë mesjetës. Për më tepër, ndiqeni videon e plotë KËTU