Hoxha pranon sfidën e krishterit për të pirë ‘hëlm’ gjatë një debati, shikoni se çfarë i ndodhë (VIDEO)

Posted by

Debat me të krishterët në universitetin e Mançesterit më 19.02.2020 tema: Zgjedhja e Islamit kundër Krishterimit.
Dikush e pyeti Shejh Asrarin për hel min dhe pse e piu atë, Shejh Asrari përmendi historinë e Halid bin Velidit i cili për hir të Islamit piu he lm kur u sfidua nga të krishterët dhe mbajti besimin e tij në Allahun.

Unë (Asrar Rashid) gjithashtu kam besim në Allahun kam bërë pikërisht atë që bëri Khalid bin Velidi.

Le t’ia lëmë Allahut. Nuk ka nevojë që askush të shqetësohet. Ndiqeni videon KËTU