Hoxha Fatmir Latifaj i ka reaguar një imami arab i cili në Gjermani kishte thënë se flamuri kombëtar shqiptar duhet të hidhet në plehra.

Një imam i quajtur Abu Rumaisa, i cili shërben në xhaminë e Braunschweig në Gjermani, gjatë një ligjërate e të tij iu ka bërë thirrje shqiptarëve qe e frekuentojnë këtë xhami që flamurin shqiptar ta ‘hedhin në koshin e plehrave’.

Këtë përgjigje ai e kishte dhënë kur ishte pyetur nga një person se a mund ta mbajë një aksesor me flamurin shqiptar që ia kishte dhuruar një shqiptar.
“Hidhe në bërllog”, u përgjigj menjëherë imami Abu Rumaisa duke shtuar se ky flamur përfaqëson qafirat dhe jo myslimanet dhe është kundër islamit.

By atdheu1