I han ujqërit sikur molla, njihuni me qenin më të fuqishëm që e bën ligjin në mal (VIDEO)

Posted by

Duket se Kangali nuk e di se çfarë është frika. Ky qen i guximshëm mund t’i rezistojë ujqërve, madje edhe luanëve. Ai jeton në një mjedis të egër në Azinë Perëndimore. Kjo zonë është e populluar nga ujqër, qen të egër, derra të egër dhe arinj. Mjedisi është i thatë, kështu që kafshëve u duhet mjaft fat pasi edhe gjahu është i rrallë.