Një burri i panjohur i la bakshish kamarierës për rreth 1000 dollarë, por ajo që bëri më pas la të habitur të gjithë.

Ai në faturën e tij, pasi shtoi bakshishin, ai shkroi: “Thitha të bukura, princeshë, më telefono”.

Gjithash më poshtë e kishte shënuar edhe numrin e telefonit.

Kamarierja, gjestin në fjalë e kishte fotografuar dhe e postoi nëpër rrjetet sociale, ku shumë komentues këtë gjestë e vlerësuan si ngacmim.

By admin01