I propozoi martesë rreth Qabes së bekuar, ky ishte edhe reagimi i njerëzve (VIDEO)

Posted by

Është publikuar nje video ku personi i propozon martesë tē dashurës perballë QABES së bekuar.

Mirëpo për disa njerëz kjo nuk është në sy të mirë, disa kanë komentuar pozitivisht e disa negativisht. Ndiqeni videon dhe shikoni reagimin e haxhilerëve…

LINKU: