Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka reaguar për ngjarjen e paprecedentë që po ndodh sot në ‘Prestige Resort’ ku ka zbarkuar IMKT dhe paligjshmërisht po shemb dy pishina.

Meta bën thirrje që është koha për t’i vënë rruspat regjimit të rruspijeve.

REAGIMI I METES
KOHA PËR T’I VËNË RRUSPAT REGJIMIT TË RRUSPIJEVE!
Aksioni i paligjshëm i IKMT në “Prestige Resort” në kulmin e sezonit turistik, është një sulm i drejtpërdrejtë ndaj lirisë dhe pavarësisë së medias.
Koha për t’i dhënë fund iluzioneve ndaj një skizofreni që nuk njeh as Kushtetutë, as ligj dhe asnjë të drejtë themelore!
Koha për t’i vënë rruspat regjimit të rruspijeve që po plaçkit vendin dhe shkatërron pronat e ligjshme!

By admin