Matthew Chance gazetari i CNN-it në Kiev teksa ishte duke bërë një lidhje live, ka ndalon raportimin e tij të drejtpërdrejtë, pasi ka dëgjuar shpërthimin e raketave.

Ai tha se kishte dëgjuar disa shpërthime të fuqishme. Ndërkohë, më pas teksa ishte live vendosi pajisjet e sigurisë, jelek antiplumb, ndërsa ai dhe ekipi dëgjonin shpërthime të tjera pranë qytetit.

By atdheu1