Biznismeni shqiptarë rrëfen se si ka shkuar shtëpi më shtēpi, katund më katund në rrethinën e Elbasanit, duke kërkuar punëtorë në fabrikën e tij, mirëpo askush nuk i është përgjigjur, bile edhe e kanë tallur biznismenin shqiptarë.

Ai thotë se shqiptarët e kësaj zone janë jo-punëtorë dhe të pandershëm.

Ndiqeni;

By admin01