Sot në tregun valutor dollari amerikan, blihet me 111.5 Lekë dhe shitet me 117.5 Lekë.

Euro blihet me 122.5 Lekë dhe shitet me 128.5 Lekë.

Paundi britanik blihet me 147.3 Lekë dhe shitet me 153.3 Lekë.

Franga zviceriane blihet me 119.5 Lekë dhe shitet me 125.5 Lekë.

Dollari kanadez blihet me 85.5 Lekë dhe shitet me 91.5 Lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, sipas Credins Bank

By IZ