Aplikacioni ‘TikTok’ është një nga rrjetet sociale më të reja dhe më të njohura në botë, veçanërisht tek popullata e re. Është një platformë prej së cilës shumë persona fitojnë para dhe njëkohësisht ka shumë kërkesë për të fituar para nga ky aplikacion.

Prandaj, shumë përdorues kërkojnë të dinë se si mund të fitojnë para përmes këtij aplikacioni dhe ne në vazhdim për këtë do flasim.

1. Transmetimet e drejtpërdrejta
2. Përmbajtje cilësore
3. Fondi i Krijuesve TikTok
4. Lidhje Filialin
5. Ndërtoni markën tuaj
6. Njihni audiencën tuaj

– Transmetimet e drejtpërdrejta: Një llogari që transmetohet drejtpërdrejt është një nga më të mirat mënyra për të fituar para nga një kanal në TikTok. Ashtu si në platformat e tjera, transmetimi i drejtpërdrejtë është një mënyrë për të marrë monedha, monedha që ndjekësit tanë blejnë dhe që janë një lloj shpërblimi për punën tonë. Pra, nëse bëni një transmetim të mirë të drejtpërdrejtë, në tema interesante ose në kohën e duhur, është një mënyrë e mirë për të marrë shumë monedha.

Mundësia për të transmetuar drejtpërdrejt në aplikacion ka një sërë kufizimesh që duhen marrë parasysh. Nga njëra anë, është e nevojshme të jesh mbi 18 vjeç, ju gjithashtu duhet të keni më shumë se 1.000 ndjekës në platformë. Kjo është arsyeja pse kjo mund të jetë diçka që ne e bëjmë pas një kohe, ndërsa rritemi në platformë. Sigurisht, nëse bëni një live, nuk duhet të shkelni rregullat e platformës (si nxitja e urrejtjes ose publikimi i përmbajtjeve të papërshtatshme).

By admin01