Edhe pse zakonisht jemi mësuar të shohim shtëpi normale të palëvizshme.

Kjo shtëpi në videon më poshtë është paksa më e veçantë, pasi që është e lëvizshme dhe mund të rrotullohet deri më 360 shkallë. Autori i shtëpisë thotë se këtë e bëri pasi që gruaja e tij, donte që ti sheh të gjitha lëvizjet përreth shtëpisë së saj.

Ndiqeni videon, për më tepër:

By admin01