Ky është semafori më i çuditshëm në botë, por kur ta mësoni se për çfarë shërben do t’ju lë pa fjalë (VIDEO)

Posted by

Ky është semafori më i çuditshëm nē botë, ai gjendet në Londër por kur ta mësoni se për çfarë shërben do tju lë pa fjalë.

Ndiqeni videon nga minuta e 9:35 dhe do ta kuptoni… VIDEO