Lajm i mirë/ Mjeku shqiptarë shëron ‘kancerin’ (VIDEO)

Posted by

Mjeku shqiptarë i cili punon dhe vepron në Norvegji, njihet si Dr.Erxhani i cili shëron sëmundjen e kan*cerit me gaz dhe dy apo tre përbërës të tjerë.

Ai ka mjekuar më tepër se 1,400 pacientë me kan*cer dhe tumor si dhe me sëmundje tjera si migrena, diabeti, leukemi etj.

Ndiqeni për më tepër VIDEON