Mot i lig përcjellë me shi të rrëmbyeshëm, breshër, zbrazje të fuqishme elektrike dhe erë të përforcuar pasditen e sotme goditi edhe Shkupin.

DIsa foto dhe video që vijnë në redaksinë tonë tregojnë për rrugë të vershuara drunjë të thyer e shumë dëme të tjera materiale

 

By admin01