Tra*gjedia më e madhe në historinë e futbollit ndodh në Indonezi, 127 tifozë të vde*kur.

Arema FC humbi 3-2 derbin ndaj rivalëve të Persebaya Surabaya.

Mirëpo, tifozët vendas nuk u pajtuan me rezultatin duke pushtuar fushën. Një ngjarje që do të rezultonte një tragjedi e vërtetë me 127 vik*tima, mes të cilëve fëmijë dhe policë.

By admin01