Lulzim Basha gjen ngushëllim në Holandë, filmohet pranë kantierit të ndërtimit me buzë në gaz (VIDEO)

Posted by

Lidhja e ish-kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha me Holandën dihet që është speicale. Basha ka kryer studimet universitare në Holandë ku ka nisur edhe dashurinë me partneren e tij Aurelën.

Nisur nga historia personale duket se ish-kryetari gjen ngushëllim atje kur është në vështirësi dhe kështu ka bërë edhe së fundmi. Ai është filmuar në Amsterdam të Holandës pranë një kantieri ndërtimi ku shfaqet buzagaz pranë bashkëshorters.

Prej kohësh tashmë Basha ka kaluar në hije në politikën shqiptare dhe ka preferuar të mos shfaqet më as publikisht./albeu.com/