Momente drithëruese/ Pamje kur vajza katolike dëgjon Ezanin së pari herë në jetë (VIDEO)

Posted by

Momente befasuesuese për një vajzë të re me përkatësi fetare – katolike, e cila vendosi që për së pari herë në jetën e saj të dëgjojë Ezanin.

Përgjatë dëgjimit të Ezanit, nga fytyra e vajzës katolike kuptuam se ajo e ndjejti maksimalisht atë dhe ngeli e befasuar pozitivisht.

Ndiqeni videon e plotë: