Momente trishtuese/ Shikoni se si kali ‘loton’ teksa e përcjell pronarin e tij që kishte ndërruar jetë

Posted by

VIDEO VIRALE/ Përmes kësaj video-ngjarjeje ju vetë mund ta shihni dhe kuptoni se çfarë lidhje të vërtetë shpirtërore kishte pasur një “kali” me ish- pronarin e tij, teksa ky i fundit kishte ndërruar jetë. Ndiqeni, të plotë VIDEON