Ministri i Brendshëm i Ukrainës u detyrua ulej në tokë për t’u mbrojtur gjatë një vizite në vijën e parë të ko*nfliktit tetë-vjeçarë me separatistët pro-rusë të shtunën.

Gazetarët që shoqëronin ministrin, Denys Monastyrsky thanë se zona u vu nën breshëri të befasishme gjatë vizitës së ministrit për t’u takuar me trupat dhe për të inspektuar trupat pranë Novoluganske, në rajonin Donetsk të Ukrainës lindore.

By atdheu1