Postimi i Zana Avdiut për Granit Xhakën shkaktoi debat në opinonin publik.
Ajo kritikoi veprimin që bëri futbollisti, ku për këtë kritikë edhe u kërc.ënua, shkruan Albanews24.
Sipas avokatit Arianit Koci, aktivistja Zana Avdiu u kërcënua nga 11 mijë persona që në mesin e tyre ishte edhe Ragip Xhaka, babai i Granit Xhakës. Po kjo nuk ka përfunduar këtu. Motra e Zana Avdiut, Arta është gazetare në portalin Nacionale.com, ka reaguar në lidhje me komentimin që i bëri Agim Ademi trajnerit të kombëtares serbe Dragan Stojkoviq pasi ky i fundit shau nënat shqiptare gjë që Ademi tha që nuk e kishte pritur nga një legjend si Stojkoviq. Për këtë, gazetarja Avdiu tha se Agim Ademi duhet me qenë Agime, pra një grua që të nxitë reagime nga burrat e frustruar. Në këtë postim Avdiu mori 111 like dhe 100 komente. Njëri nga komentuesit ka kërkuar që të qetësohet familja Avdiu pasi kjo është kaluese. Replikimi i Avdiut ishte ofendues për shumicën e shqiptarëve ku ajo i quan injoranta, ku ka shtuar se atyre ju mjaftojnë mediat ndërkombëtare që u dolën në krah./Albanews24

By admin01