Ndërroi jetë imami i njohur nga Shkupi, hafiz Emri Hirda

Posted by

Ka ndërruar jetë imami i njohur Hfz. Emri Hirda nga Shkupi.

Lajmin për vdekjen e Hafizit të njohur eka bërë të ditur Imami i Xhamisë së Butelit Atulla Ibraimi në rrjetin social Facebook.” Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi.” Njoftim; Të pikëlluar ju informojmë që sot (13.09.2022, e Martë) në orët e paraditës ndëroi jetë Hfz. Emri Hirda. Tespihët do të realizohen në Xhaminë “Bedër” Butel para namazit të drekës. Falja e Xhenazës dhe Vorrimi do të bëhen nesër (e Mërkurë) më datë 14.09.2022 në ora 14:00h te varrezat e Fshatit Nikushtak. Pritja (e pamja) do të ketë nga nesër deri të Mërkuren e ardhëshme (21.09.2022).