Nga nesër shtrenjtohet çmimi i bukës

Posted by

Jo zyrtarisht, çmimi i ri i bukës nga nesër do të shtrenjtohet me 5 denarë më shumë.
Përveç ushqimit, po ashtu shtrenjtohen edhe derivatet e naftës, nga nga mesnata qytetarët e Maqedonisë do të paguajnë më shumë për derivate të naftës.

Nga dita e nesërme nuk do të ketë çmime të ngrira, ndërsa qytetarët kanë frikë nga çmimet e larta dhe se do të blenë aq sa munden.