Sot do te shohim nje fshat te vogel me rruge te ngushta e te piseta, ndertesa te vjetra prej guri ku ka shume pak banore.

Ky fshat i vogel ndodhet ne veri te kufirit Turqi-Siri. Teksa kamera xhiron, aty shfaqet nje burre ne dukje shume i zakonshem. Ai sheh muret e ndertesave dhe duket pak i shqetesuar. Me pas ben te largohet dhe aty na shfaqet nje pamje jo e zakonte. Burri kapet me gjymtyre tek muri por nuk ngrihet ne kembe per te ecur.

Por ulet dhe ecen me te kater gjymtyret, si te ishte duke bere levizjen me normale ne bote. VIDEO

By admin01