Nje ngjarje qe tronditi rjetin eshte shperndare ne rjetin social youtube. Djaloshi shpjegon se ai nuk ndiheshte rehat naten dhe ndjente se dikush po e ngacmnte.Keshtu ai vendosi qe ne dhomen e tij te vendos nje video kamer. Kur ai pa pamjet u trndit se cfar po i ndodhte teksa ishte ne gjum..

Shiko videon me poshte:

By admin01