Një aksion i madh policor është duke u zhvilluar sonte në Çair të Shkupit.

Dëshmitarët në Çair thonë se aksioni po kryhet në lokacione të ndryshme në rrugën “Xhon Kenedi” dhe se në këtë rrugë kanë parë njësite të shumta të MPB-së.

Detaje nga aksioni nga MPB do të japin neser.

By admin01