Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e mbajtur sot, ka vendosur sanksione kundër Rusisë, raporton Gazeta Blic.

Sanksionet e propozuara nga Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, janë miratuar në unanimitet në mbledhjen e Qeverisë.

Disa nga sanksionet e miratuara janë këto: “Nrirje të aseteve të bankave, institucioneve financiare dhe individëve, ndalimi i qasjes së tyre në tregje financiare dhe masa të tjera respektive që shënjestrojnë ndërmarrjet.

By atdheu1