Rita Ora 5 vjet pa nxjerrë këngë të re, vjen në Tiranë dhe bën byrek

Posted by

Rita Ora ishte ndër këngëtaret e para me origjinë shqiptare që na bëri krenar, por menjëherë pasi fitoi famën u rehatua. U mor me jetën private e harroi karrierën. Aq sa ka 5 vite pa një këngë të re.

Vjen në Shqipëri për një koncert, por meqë nuk ka asgjë të re, më mirë bën byrek e tregon se ka marrë disa zakone shqiptare. Siç ajo shprehet byrek e fli di të gatuaj.

Epo meqë muzikën e ka kaluar në plan të dytë, ndoshta byrekun e ka kryesor.