Shikoni si ndalen makinat në Kanada kur autobusi i shkollës ‘zbret’ nxënësit

Posted by

Stafi jonë ju sjellë një video interesante që po ndjeket shumë kohëve të fundit nëpër rrjetet sociale. Kultura qytetare dhe njerëzore po shifet në rradhë të parë në një lagje të Kanadëse, sidomos me transportin e nxënësve.

Ndiqeni videon e plotë: