Shiu i rrëmbyeshëm përmbyt qendrën tregtare ‘East Gate Mall’ (VIDEO)

Posted by

Rreshjet intensive të shiut që kapluan kryeqytetin pasditën e sotme ka shkaktuar përmbytje në shumë objekte mes të cilave edhe qendrën tregtare ‘East Gate MAll’ me çrast janë përmbytyr garazhet nëntokësore.
Në shumë vende të qytetit janë shkulur drunjë dhe çati, ndërsa shumë rrugë janë vërshuar.

YouTube video