Shokuese/ 81 vjeçari: “Albin Kurtin e rra’hën deri në alivanosje. Ja arsyeja !

Posted by

Interesante / 81 vjeçari, Hazir Peci nga Mitrovica kohë më herët ka dhënë disa detaje të rëndësishme në emisionin “Kojshia Show” për malltretimet dhe pers*ekut*imet që janë bërë ndaj Albin Kurti gjatë kohës sa ka qenë në burgun e Pozhavecit. Për më shumë ndiqeni të plotë VIDEON