Skandal në Tetovë, i ka fotografuar klientet gjatë depilimit dhe ua shpërndan fotografitë!

Posted by

Studioja e kozmetikës në Tetovë me lokacion në “Bllok 70” ku pronare është I. Ajrullai ka bërë keqpërdorim të të dhenave personale të klienteve të saj, duke i fotografuar të zhveshura tinëzisht dhe shpërndarë fotografitë tek meshkuj të cilët më pas kanë keqpërdorur ato fotografi, shkruan Pa Censurë!

E kontaktuar nga gazetarja e Pa Censurë, I.Ajrullai thotë se as vetë ajo nuk e di se si kanë dalë këto fotografi gjatë procesit intim të depilimit. I.Ajrullai tha: “Nuk e di, nuk janë shumë fotografi, nuk e di si ka ndodhur”.

Pas shpërndarjes së fotografive disa persona kanë reaguar deri në Pa Censurë për ta ndaluar këtë skandal. Rasti do të hetohet edhe nga oragnet kompetente ku keqpërdoruesja do të merr dënimin e merituar!

Më poshtë keni disa nga fotografitë… i kemi mbuluar pjesërisht me qëllim të ruajtjes së identitetit!/Pa Censure