Nje ngjarje e rrall ka ndoh ne rajonin ruse me popullsi me shumice muslimane ne vendin e quajtur Dagjikistan.
Ne lekuren e nje bebeje nente muajshe shfaqen dhe largohen pas disa ditesh ne trupin e tije vargje te Kurani. Kjo ka bere qe mijera njerez te nisin viziten per te pa nga afer kete dukuri te jashtzakonshme…

By admin01