Dëme serioze ndodhën  në provincën Ajdin në Turqinë jugperëndimore, kur erërat e forta rrëzuan çatitë e shtëpive dhe dyqaneve, ndërsa në të njëjtën kohë rrëzuan majën e një minareje në qytetin Nazili.

By admin01