Të shtëna me armë në lagjen Topansko një polic i EBR i plagosur. Deri te zënka mes dy grupeve ka ardhe si pasojë e konfliktit të mëparshëm dhe pas një takimi rastësir në lagjen Topansko fillon zënka ku më pas arrin policia! Aktualisht po hetohen detajet nga Prokurori i cili ndodhet në vend ngjarje!

By admin01