Një ngjarje jo fort e zakonshme ka ndodhur gjatë një ndeshje të futbollit në Meksikë.

Njëra nga tifozet e ka tepruar paksa duke e festuar golin e ekipit të saj të preferuar Tigres.

Ajo e hoqi fanellen duke marrë vëmendjen e të pranishmëve.

Kjo ka alarmuar drejtuesit e ekipit Tigres të cilët kanë bërë thirrje që të kenë kujdes gjatë festimeve dhe të mos e teprojnë me veprime banale.

Ndiqeni momentin kur tifozja e heq fanellën:

 

By admin01