Faqja Albislam informon se se pasojë e goditjes nga rryma, kanë ndëruar jetë nënë e bijë.
Postimi i plotë:
Inna lilahi we inna ilejhi raxhiun

Çdo shpirt do ta shijojë vdekjen dhe padyshim se kthimin të gjithë e kemi tek Allahu.
Sa po morëm lajmin se nga një fatkeqsi nga rryma kan ndërruar jetë hafizja Mirafete Saqipi së bashku me nënen e saj . Lus Allahun ti mëshirojë të dyja tua lehtësojë natën e varrit dhe ti fus në xhennet pa llogari. Familjes tu jep sabër të bukur dhe ti bashkon në xhennetet e larta atje ku ska ndarje.
Ja Allah gostiti si mysafiret e tu më të mirë dhe bëji fqinj me pejgamberlerët shehidat dhe njerëzit e mirë

By atdheu1