“Tronditje” në mediat italiane, shqiptari bën ç’mendurinë në autostradë (VIDEO)

Posted by

Bëhet lajm në mediat italiane një shqiptar 50-vjeçar, pas çmen durisë që ka bërë në autostradë.

Ngjarja ka ndodhur në Genova dhe video ka bere xhiron e mediave italiane. Shqiptari ishte ne timonin e makines kur kuptoi se ishte ne rrugen e gab uar, por ne tentative per t’u kthyer bën ga fen e madhe qe mund t’i kishte kushtuar edhe jeten.

Futet ne korsine e gabuar duke ecur ne kah te kundert te makinave. Ne fund, po licia e ka ndaluar duke i b llokuar edhe patenten edhe automjetin. VIDEO