Turqia ka vendosur ushtarët e saj në 16 shtete: I ka kaluar rusët dhe britanikët dhe ka ardhur në vendin e dytë

Posted by

Raporti i Organizatës së Think Tank-ut të SHBA-së Heritage Foundation:
“Turqit po prodhojnë me shpejtësi armë, duke i bërë shumë vende të pavarura.

Amerika është bërë një superfuqi falë bazave të saj në botë, Turqia ka vendosur ushtarët e saj në 16 vende, ka kaluar rusët dhe britanikët dhe ka ardhur në vendin e dytë për nga numri i bazave ushtarake në botë, duke ardhur pak më poshtë se Shtetet e Bashkuara.

Në raport thuhet: “Me sistemet luftarake pa pilot dhe dronët kamikaze, të gjitha sistemet e luftës tani janë varrosur në histori. Të gjitha institutet dhe lobet në Amerikë po flasin për dronat Kamikaze të Turqisë për momentin.

Dhoma e Përfaqësuesve e SHBA miraton projektligjin për shpenzimet e mbrojtjes prej 768 miliardë dollarësh (2021).
SHIKONI ME KUJDES PËR SENDET QË LIDHEN ME TURQINË!

▪️Ndihma ushtarake për Ukrainën do të rritet
▪️Programi i dronëve të armatosur të Turqisë do të monitorohet nga afër
▪️Mbështetja për YPG/PKK do të vazhdojë
▪️Rrëzo Erdoğanin, ndal të gjitha projektet.