U maskua sikur ujk dhe u fut në kopenë e deleve, shikoni se çfare i ndodhi nga qentë e kopesë (VIDEO)

Posted by

Një fshatarë u maskua sikur një ujk dhe bëri një gjest tejet të fri’kshëm. Ai u fut në kopenë e shumë deleve, mirëpo shikoni se çfare i ndodhi këtij burri nga qentë e kopesë (VIDEO)

Video-ja u bë virale nëpër rrjetet sociale, për më tepër ndiqeni të plotë VIDEON