Ushtria ukrainase ka thënë se rajoni Shchastya është marrë nën kontroll dhe se 50 ushtarë rusë janë wrarë.

Forcat ukrainse gjithashtu thanë se pas raportimit fillestar për pesë aeroplanë rus të 5hkatërruar,
është 5hkatërruar edhe aeroplani i gjashtë rus në rajonin Kramatorsk.

By atdheu1