Një vajzë ka ndezur polemikat, pasi zbuloi se partneri i saj nënshkroi me dëshirë një dokument ligjor duke thënë se nëse ai e tradhton, ai duhet të paguajë të gjitha faturat e saj.

Përdoruesja e TikTok, Chaylene e cila njihet në aplikacion si @salamiiqueen, u bë virale në fillim të këtij muaji kur ajo ndau me ndjekësit se kishte noterizuar një kontratë zyrtare, sipas të cilës i fejuari i saj duhet t’i paguajë faturat e saj nëse ai e tradhtonte. Chaylene tregoi dokumentin ligjor në një video të TikTok që tani ka gati shtatë milionë shikime.

“Sapo kam arritur në një nivel të ri të çmendurisë”, nis ajo videon virale. “Unë thjesht bëra, nuk e bëra, ai e bëri atë me vullnetin e tij të lirë, por i fejuari im sapo nënshkroi një dokument ligjor dhe ne e morëm atë të noterizuar se nëse më tradhton, ai duhet të paguajë faturat e mia.”

Teksa e mbante kontratën para kamerës, Chaylene tregoi nënshkrimet në dokument ku ishte shënuar zyrtar nga një noter. “Sapo morëm një dokument ligjor, nënshkruam dhe në fakt e morëm të noterizuar,” shpjegoi ajo.

“Unë jam kaq e zgjuar apo e çmendur. Nuk e di”, shtoi ajo.

Në seksionin e komenteve, kontrata zyrtare e Chaylene u vlerësua kryesisht nga shumë shikues. Disa njerëz madje donin një kopje të dokumentit për veten e tyre.

“A mund të na dërgoni një lidhje për këtë dokument pdf,” komentoi një person.

“Kjo është deri tani gjëja më e zgjuar që kam dëgjuar ndonjëherë”, tha dikush tjetër.

“Nëse ata nuk janë të gatshëm ta bëjnë këtë, unë nuk i dua”, shkroi një person i tretë.

Ndërkohë, shikues të tjerë menduan se dokumenti ligjor mund të jetë shenjë e një marrëdhënieje jo të besueshme.

“Nuk ka besim tashmë”, shkroi një përdorues.

“Sinqerisht, nëse do të ishte menduar për ta bërë këtë, marrëdhënia është e dënuar,” pohoi një person tjetër.

Një tjetër TikToker komentoi: “Gjithçka që dua të them është se nëse nuk jeni të sigurt se ata nuk do t’ju tradhtojnë, atëherë nuk duhet të martoheni me ta.”

Në një video vijuese të postuar në faqen e saj në TikTok në fillim të kësaj jave, Chaylene shfrytëzoi rastin për të shpjeguar më tej dokumentin dhe për t’iu përgjigjur disa pyetjeve në lidhje me videon e saj origjinale.

By admin01