Një grua shkupjane rreth të 50tave ka rënë në tenxheren me ajvar të cilën e përgatiste për dimër, ndërsa nga djegja e rëndë, ka ndëruar jetë.

Sipas informatave të para, gruaja ka përfunduar me djegje serioze të trupit dhe është dërguar në spitalin e qytetit, “Shën Naum Ohridski”. Vdekja e saj erdhi pas disa ditëve në spital.

Siç bëjnë të ditur jozyrtarisht nga spitali, arsyeja për aksidentin ka qenë konsumimi i alkoolit para se të fillojë me përgatitjen e ajvarit.

By admin01