Gjatë ditës së sotme në Bosnjë janë parë lëvizje të shumta të njësiteve ushtarake.

Nga një postim në rrjetet social shihet kolonë e gjate e makinerise ushtarake duke lëvizur në rrugët e këtij shteti.

Kohë të gjatë flitet se Bosnja mund të destabilizohet dhe se lufta mes Rusisë dhe Ukrainës mund të përfshijë edhe Bosnjë dhe Hercegovinën duke pasur parasyah faktin se para disa muajve Republika Sërbska paealajmëroi referendum për shkëputje nga federata.

Më poshtë shikoni vi.deon e regjistruar sot:

IMG_0038

By atdheu1