VIDEO/ Imami Behar Mjekiqi thotë se para kapuçit të Hoxhës, e kemi pasur Plisin e bardhë

Posted by

Imami nga Obiliqi gjatë bisedës i pyetur për kapuçin që bartin hoxhallarët dhe për Plisin e bardhë se cilin e zgjedhë të parin, Imami tha se Plisi i bardhë është simbol kombëtar dhe ai zgjedhë Plisin.