Pas ndeshjes së sontme Zvicër – Serbi, e cila u mbyll me fitore të Zvicrës 3:2, disa tifozë nga Kosova dhe Serbia duke dalur nga stadiumi, si duket të ‘prekur’ nga rezultati, ata u fjalosën si dhe disa edhe god*itën.

Ndiqeni për më tepër: VIDEO:

By admin01