Gazetari Yuriy Butusov dhe anëtari i “Platformës për Jetën”, Nestor Shufrych përl*eshën gjatë një paraqitje në një televizion në Ukrainë.
Përl*eshja shpër*theu kur Shufrych vuri në dukje se “Platforma për Jetën” ishte e dyta më e forta në parlament, si dhe se “populli i Ukrainës mbështet anën e tij”, për të cilën Butusov u përgjigj me ak*uzat se anëtarët e “Platformës” ishin tradhtarë, të ak*uzuar për tradhti dhe përhapje të propagandës dhe narrativave ruse në Ukrainë.

Moederatori u përpoq të qetësonte situatën duke thënë se “i takon gjykatës të vendosë nëse dikush është tradhtar”, por nuk ia doli, raporton dailymail.
Vetëm pak çaste më vonë, Butusov fluturoi në Shufrych dhe e g*oditi në fytyrë, pas së cilës pati një përl*eshje.

Kur situata u qetësua pak, Shufrych u largua nga studio për disa minuta dhe më pas u kthye dhe i tha rivalit se ishte një “provokator i zakonshëm”, si dhe se po “gërvishtej si vajzë”.
Ndryshe, ish-kryeministri Arseniy Yatsenyuk dhe ish-presidenti Petro Poroshenko kanë qenë dëshmitar të rra*hjes pasi ishin prezent në emisionin televiziv.

By atdheu1